Mask Group

Persondatapolitik

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå aftale med os på dirksguld.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • NAVN
  • ADRESSE
  • TELEFONNUMMER
  • E-MAIL ADRESSE
  • CPR.NR
  • BANKOPLYSNINGER

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne købe dit gl. guld og sølv. Personoplysningerne registreres og opbevares sikkert hos Guldsmed Dirks A/S i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette er et krav iht. Hvidvasknings- og bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
De ansatte for Guldsmed Dirks A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Guldsmed Dirks A/S er vores økonomi-ansvarlige.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Guldsmed Dirks A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, dog skal du være opmærksom på, at opfyldelse af bogføringslovens bestemmelser ikke kan afviges. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Dirks A/S via e-mail web@guldsmeddirks.dk


 

COOKIES

På dirksguld.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


 

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på dirksguld.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere dirksguld.dk